Monday, January 26, 2009

Ana

5 comments:

Mariana said...

E minunat ce găsesc aici! Sunt atât de încântată de armonia dintre imagine şi cuvânt! Două pasiuni de ale mele aflate încă în suferinţă...

Minicoleta said...

Multumesc, Mariana! Intotdeauna mi-a placut sa ma joc, placut cu imaginea si cuvantul si sunt convinsa ca poti si tu face acest lucru la fel de reusit ca si mine daca incerci!
cu mult drag,
mirela

Mariana said...

Mulţumesc de încurajare! Ştii de ce am zis că sunt pasiuni în suferinţă, că nu am timp să le răsfăţ..sau, mai bine zis să mă răsfăţ cu ele...În clasa a treia părinţii au primit recomandarea să mă dea la o şcoală de pictură, dar se credea pe atunci că artiştii nu au viitor...La liceu, profesorul de desen a spus că sunt un talent nedescoperit la timp...aşa că, după cum spunea un frate şi prieten drag, ,,pictez cu cuvinte" pe pânza inimii...Asta până voi reuşi să le îmbin aşa cum faci tu atât, atât de minunat!

Minicoleta said...

Mariana...hai sa-ti spun ceva ce sper sa nu sune a mandrie (ma feresc de acest fapt)...eu nu am scris pana in septembrie 2007 nici un vers si de atunci am inceput, incet, incet sa scriu pentru ca in sufletul meu se sedimentasera atatea lucruri care se cereau scrise, spuse...si am inceput cu proza ca apoi sa continui din ianuarie anul trecut si cu poezia, schiop si timid la inceput si putin mai bine acum...mai am cale luuunga pana la a scrie intr-adevar poezie asa cum o simt eu in mine dar doar perseverand, invat.
Am o prietena care a descoperit ca poate picta dumnezeieste acum vreo doua luni si este atat de fericita! Desigur, eu consider acestea daruri de la Dumnezeu si care nu sunt de la noi dar stiu ca daca le avem...trebuie sa le dezvoltam si sa implinim sufletul cu ele!
Poti mai mult si atunci nu lasa ascuns darul tau, adu-l la lumina,daruieste-l din iubire pentru semeni...si sa nu crezi vreodata ca-i tarziu...niciodata nu-i tarziu cand e vorba de suflet!!!
te imbratisez cu toata caldura si incurajarea,
mirela :)

Mariana said...

Ador coincidenţele! Şi eu tot in 2007 am început să scriu :) În septembrie scriem a patra poezie...
Mulţumesc de îmbărbătare!